detector.media
24.03.2014 09:49
Власник бренду заборонив газеті «Комсомольская правда в Украине» виходити у Криму
Власник бренду заборонив газеті «Комсомольская правда в Украине» виходити у Криму

ПрАТ «Комсомольська правда - Україна», підприємство, що входить до медіахолдингу UMH Group і здійснює видання газети «Комсомольская правда в Украине», отримала від власника бренду «Комсомольская правда» у Росії повідомлення про виключення території Криму з ліцензійної території. Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Це означає, що українське підприємство втратило права видавати і поширювати газету «Комсомольская правда в Украине» в АР Крим.

 

У зв'язку з втратою фактичної можливості поширювати газету «Комсомольская правда в Украине» на території Криму ПрАТ «Комсомольська правда - Україна» з 23 березня припиняє видання регіонального кримського випуску.

 

Водночас UMH Group, що входить до холдингу «ВЕТЕК-медіа» Сергія Курченка,  повідомляє, що українська редакція самостійно формує склад решти українських випусків видання «Комсомольская правда в Украине», видання яких продовжується в звичайному порядку.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ще 19 березня медіахолдинг UMH group спростовував інформацію про зміни умову виходу щоденної газети «Комсомольская правда в Украине». «У відповідь на ряд провокаційних матеріалів про зміну умов виходу «Комсомольской правды в Украине», повідомляємо, що проект продовжує видаватися українською редакцією у  складі UMH відповідно до умов ліцензійної угоди та чинного законодавства України», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Нагадаємо, голова наглядової ради медіахолдингу UMH Group Юрій Ровенський нещодавно запевнив «Детектор медіа», що попри зміни в країні медіаресурси компанії працюють в штатному режимі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY