detector.media
21.03.2014 13:12
Колективу «Укрінформу» представили нового керівника
Колективу «Укрінформу» представили нового керівника

Сьогодні, 21 березня, віце-прем'єр-міністр Олександр Сич представив колективу Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» нового генерального директора Олександра Харченка. Про це повідомляється на сайті агенції.

 

Преставлення відбулась у прес-центрі агентства.

 

«Сьогодні об'єктивна, достовірна, оперативна інформація про стан життя в усіх сферах суспільства з української точки зору - це дуже актуальне питання. Сподіваюсь, що "Укрінформ" у цьому сенсі працюватиме так, щоб українське суспільство отримало правду, заряд енергії, заряд позитивного імпульсу», - заявив Олександр Сич.

 

За словами урядовця, військова й інформаційна агресія РФ щодо України сьогодні є реальністю, і ефект інформаційного впливу ворожої держави надзвичайно великий. Тому, на думку Олександра Сича, потрібно, щоб в українських новинах домінувало добро над злом, переважали високі моральні цінності.

 

У свою чергу, новопризначений голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко, який взяв участь у представленні нового керівника «Укрінформу», пообіцяв надавати усіляку підтримку національному інформаційному агентству у виконанні покладених на нього державою завдань.

 

Нагадаємо, генеральним директором Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» було призначено Олександра Харченка, який у минулому працював головним редактором інформагенції УНІАН.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY