detector.media
21.03.2014 13:04
На «1+1» вийде марафон ТСН з телемостами регіонів. Студію в Донецьку надасть «Донбас»
На «1+1» вийде марафон ТСН з телемостами регіонів. Студію в Донецьку надасть «Донбас»

Сьогодні, 21 березня, о 21:15 в ефірі каналу «1+1» розпочнеться телемарафон ТСН, що об'єднає для діалогу в телемостах південно-східні та західні регіони країни. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Протягом трьох годин у прямому ефірі ведучі марафону Наталя Мосейчук та Руслан Сенічкін разом з новими міністрами, силовиками, політиками та громадським сектором будуть шукати можливі варіанти рішення виходу з ситуації, яка склалася в країні, з'ясовувати, що роз'єднує країну та як це подолати.

 

Задати питання гостям студії ТСН зможуть і глядачі каналу «1+1». Руслан Сенічкін буде відстежувати питання глядачів на сайті ТСН.

 

Плануються включенння губернаторів південно-східних та західних областей в телемостах для діалогу.

 

Як повідомляє прес-служба телеканалу «Донбас», цей канал надасть свою студію для включень з Донецька під час марафону на «1+1».

 

Телеміст відбудеться одразу після закінчення програми «Вопрос Власти» на каналі «Донбас» із гостем студії - головою люстраційного комітету при Кабінеті Міністрів України Єгором Соболєвим.

 

Минулого тижня телеканал «Донбас» провів телемости з львівським телеканалом ZIK і каналом «Україна».

 

Телеканали «1+1» і «Донбас» входять до різних медіахолдингів: «1+1» - до «1+1 медіа», а «Донбас» - до «Регіональної Медіа Групи», що є частиною холдингу «Медіа Група Україна».

 

Нагадаємо, що в один час із марафоном «1+1» на Першому націонашльному йтиме політичне ток-шоу «Шустер live», яке після перерви на новини, повернеться в ефір о 21:30.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY