detector.media
21.03.2014 11:41
На каналі «Україна» виходитиме по суботах «Говорить Україна. Вікенд»
На каналі «Україна» виходитиме по суботах «Говорить Україна. Вікенд»

Телеканал «Україна» започатковує вихід ток-шоу «Говорить Україна» на вихідних. Щосуботи в ефірі каналу «Україна» виходитиме ток-шоу «Говорить Україна. Вікенд». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єра  «Говорить Україна. Вікенд» відбудеться 22 березня о  20.00. Хронометраж кожного суботнього випуску складатиме 85 хвилин.  Вестиме програму Олексій Суханов.

 

«Героями прем'єрного випуску "Говорить Україна. Вікенд" стануть люди-андрогіни. Своїми історіями з глядачами поділяться Анна Писанець, яка відгукується тільки на ім'я Саша і говорить про себе в чоловічому роді, Стас Федінін, якому неодноразово доводилося терпіти знущання однолітків. Також у студії з'явиться Олександр Воронін, ДНК-аналіз якого шокував лікарів: згідно отриманих даних, він може бути людиною... невизначеної статі!», - йдеться в анонсі телеканалу.

 

Також гостями програми стануть психологи Наталія Ломоносова,Тамара Добридень, гінеколог Сергій Бакшеєв, екстрасенс Лариса Могила, андрогін Левон Фарго і травесті-діва Монро.

 

Нагадаємо, 3 березня на каналі «Україна» вийшов спецвипуск ток-шоу «Говорить Україна»: «Крим. Що відбувається?». Вестимуть програму Олексій Суханов і Олег Панюта.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY