detector.media
21.03.2014 16:21
«Детектор медіа» відкриває «дошку пошани» і «список ганьби» журналістів
«Детектор медіа» відкриває «дошку пошани» і «список ганьби» журналістів

«Детектор медіа» розпочинає новий проект Fame and Shame - своєрідну «дошку пошани» і «список ганьби» журналістів.

 

Fame and Shame - це ресурс, на якому ми разом з усіма нашими читачами будемо складати два списки журналістів. З одного боку - уявімо тих, хто не зрадив своєї професії в умовах тотального поширення пропаганди і тиску влади на ЗМІ. З іншого - на порталі з'являться імена медійників, які порушили стандарти професії і таким чином нівелюють її роль у суспільстві.

 

В умовах найпотужнішою інформаційної війни, яку проти України розв'язала Росія, ми вважаємо виправданим почати з російських журналістів. Із часом ми припускаємо дати можливість нашим читачам віддати належне й українським медійникам.

 

Протягом двох найближчих днів ми хочемо виробити разом з вами, наші читачі, чіткі критерії відбору кандидатів на «дошку пошани» або в «список ганьби». Надсилайте свої пропозиції на адресу fameandshame@detector.media.

 

Ви можете вже прямо зараз пропонувати і своїх кандидатів, які на старті проекту, можливо, займуть належні їм місця.

 

«Кінцева мета брехливої пропагандистської машини - сформувати у мас "потрібну" їй картину світу. Для зрадників професії цільова аудиторія - це кожен з нас. І тільки об'єднавшись проти глобальної брехні, суспільство може протистояти її поширенню. Тому стати учасником проекту Fame and Shameможе кожен, усі, хто хоче реалізувати своє право доступу до повної і незаангажованої інформації. Вибір - за вами: хто і за якими критеріями потрапить на "дошку пошани" або в "список ганьби"», - йдеться у зверненні редакції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY