detector.media
20.03.2014 12:47
«1+1» переносить прем’єру шоу «Зіграй у ящик»
«1+1» переносить прем’єру шоу «Зіграй у ящик»

Телеканал «1+1» переносить прем'єру розважального шоу «Зіграй у ящик» виробництва «Студії Квартал 95» і «Гауді Студіо», заплановану на 23 березня, на невизначений строк. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

«У зв'язку з труднощами постпродакшну, студії "Квартал 95" і телеканалу "1+1" знадобиться більше часу для підготовки ефірної версії, ніж передбачалося раніше», - пояснюють на каналі.

 

Замість прем'єри «Зіграй у ящик» «1+1» покаже 4-серійний серіал «Знайти чоловіка у великому місті», початок першої серії - о 15:30.

 

Точну дату прем'єри шоу канал обіцяє повідомити згодом.

 

Нагадаємо, «Зіграй у ящик» - це гра за участю зірок і звичайних людей, які змагатимуться між собою у чотирьох категоріях: наука, спорт, спів і танець. Зірки, представники чотирьох категорій, ховаються в кольорових ящиках. Гравець спершу відкриває ящик категорії, в якій він сам почуває себе сильним, і якщо перемагає зірку, то далі відкриває ящики навмання. Переможця кожного раунду гри обирає журі. Завдання гравця - виграти в максимальній кількості категорій і заробити якомога більше грошей. Ведучим нового шоу став Юрій Горбунов, членами журі - Ксенія Собчак та Євген Кошовий.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY