detector.media
18.03.2014 21:15
У Криму викрали і викинули серед поля журналіста «Радіо Свобода»
У Криму викрали і викинули серед поля журналіста «Радіо Свобода»

Сьогодні, 18 березня, у м.Бахчисарай (АР Крим) невідомі напали на журналіста «Радіо Свобода» Левка Стека. Про інцидент він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Журналіст повідомив, що потрапив до АР Крим 16 березня, без перешкод проїхавши м.Джанкой. Він також встиг зробити і викласти у Facebook знімок з м.Бахчисарая.

 

Напад невідомих Левко Стек описав так: «Чуваки витягли мене з автобуса, одягли наручники, мішок на голову і кинули на заднє сидіння своєї машини. Думаю, хотіли показати місцеві пам'ятки архітектури, бо катались ми довго. Втім, екскурсію я не оцінив, все-таки через чорну тканину видно не так і багато. Закінчилось наше побачення посеред мальовничого кримського поля. Це тут, мабуть, традиція така. Хлопці "подякували" за роботу, але попросили найближчим часом до них не заїжджати. Кажуть, хорошого по трошки. Попрощались щиро: "Слава Україні, б...". Почуття переповювали, тому я промовчав».

 

 Журналіст встиг зробити кілька фото у Криму

 

Журналіст тільки через певний час зміг повідомити про своє місцезнаходження: «Ось тільки зараз добрався до цивілізації. Вибачте, якщо змусив переживати. Я й сам не чекав такого теплого прийому».

 

Нагадаємо, 13 березня, перед неконституційним референдумом у Криму, російські військові в місті Армянську затримали репортера каналу «Дождь» Родіона Чепеля, відібрали в нього техніку, тримали в полоні та чинили тиск.

 

Сьогодні, 18 березня, озброєні автоматами невідомі захопили в полон та побили журналіста кримськотатарського телеканалу АТR Ібраіма Умерова. Нападники також відібрали апаратуру в оператора цього ж каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY