detector.media
«Телекритика»
20.03.2014 13:03
На «Телекритиці» завершився чат з Олександрою Гнатик
На «Телекритиці» завершився чат з Олександрою Гнатик
Директор радіомережі «FM Галичина» поспілкувалася на тему: «Особливості роботи ньюзруму регіональної радіостанції в період масових заворушень»

20 березня о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю директора єдиної регіональної радіомережі на Західній Україні «FM Галичина» Олександрою Гнатик на тему: «Особливості роботи ньюзруму регіональної радіостанції в період масових заворушень».

 

До обговорення пропонувалися питання: як ефективно вибудувати роботу журналістів в нестандартних ситуаціях; розбудова радіомережі «FM Галичина»; чи достатньо в Україні вітчизняних виконавців та музики для заповнення ефіру радіостанції національним продуктом та ін.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Довідка:

 

Радіомережа «FM Галичина» за останні півтора роки увійшла до топ-п'ятірки радіостанцій у західних областях та, зокрема, у Львові, конкуруючи із всеукраїнськими мережами. В ефірі радіостанції домінує українська музика фолк-етно-ска напрямку. Співвідношення української/іншомовної музики становить 70/30.

 

«FM Галичина» була в числі радіостанцій, які активно висвітлювали події Євромайдану, перебудували процес виробництва новин на час активного протистояння, змінювали плей-листи, проводили акції тощо.

 

Біографічна довідка:

 

Олександра Гнатик народилася у м. Львові. Закінчила Львівський національний університет ім. І. Франка.

 

У 2010 році розпочала свою діяльність в одному із підрозділів медіахолдингу, редакції «Львівської газети», на посаді - комерційного директора.  Через рік стала комерційним директором радіо «FM Галичина».

 

У 2012 році стала директором радіо «FM Галичина».

 

Навчається у Міжнародній бізнес-академії при Клубі ділових людей України (м. Львів). 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY