detector.media
18.03.2014 15:50
У Криму журналісту каналу ATR автоматники перебили коліно і відібрали апаратуру
У Криму журналісту каналу ATR автоматники перебили коліно і відібрали апаратуру

Стали відомі подробиці нападу озброєних невідомих на журналіста та оператора кримськотатарського телеканалу АТR. Вони вели сьогодні, 18 березня, прямий ефір із захопленого автосалону «Богдан-Авто» в Сімферополі (АР Крим). Інформацію про напад з посиланням на журналіста Шевкета Наматуллаєва повідомляє інформагентство QHA.

 

Озброєні автоматами невідомі побили журналіста Ібраіма Умерова (на фото) та відібрали апаратуру в оператора телеканалу АТR.

 

«На даний момент Ібраїм перебуває в лікарні, його били по обличчю і перебили коліно. Там йому надають першу необхідну допомогу. У оператора відібрали апаратуру і батарею телефону, щоби він не зміг ні з ким зв'язатися. Нападники були в масках, осіб не було видно. Потерпілий планує подавати заяву до міліції, - розповів Шевкет Наматуллаєв.

 

Він також додав, що на даний момент юристи та представники телеканалу намагаються повернути апаратуру.

 

Як писала «Детектор медіа» журналіста Ібраіма Умерова і оператора телеканалу ATR взяли в заручники 10 силовиків, які захопили автосалон «Богдан-Авто».

 

Захоплення відбулося просто в прямому ефірі. Глядачі побачили, як кілька озброєних людей побігли в бік знімальної групи телеканалу, яка працювала на території автосалону «Богдан-Авто». Після цього пролунали грубі погрози від автоматників, камера захиталася і трансляція припинилася.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY