detector.media
16.03.2014 09:00
У Сімферополі силовики півтори години блокували журналістів у готелі
У Сімферополі силовики півтори години блокували журналістів у готелі

У сімферопольському готелі «Москва» кілька груп озброєних автоматами Калашнікова осіб у військовій формі у суботу 15 березня блокували 6 поверх, де мешкають іноземні журналісти. Зокрема, свідком цих подій був репортер Time Сімон Шустер, повідомляє «Українська правда».

 

«Коли силовики увірвалися, в холі готелю з'явився "гєнєрал Кузнєцов", який представився главою Міноборони Криму. Він повідомив, що озброєні люди - це збройні сили Криму, вони тут з'явилися через дезінформацію, "за помилковим викликом" і що нічого насправді не відбувається», - йдеться у повідомленні спільноти «Євромайдан SOS» у Facebook.

 

 


  Чоловік, який назвався генералом Кузнєцовим

 

У журналістів, які перебували у готелі, відібрали флешкарти, Кузнєцов пообіцяв, що їх буде повернуто. Після цього  з готелю вийшло дві групи по 6-7 осіб озброєних людей у масках. «Вони поводилися дуже брутально, розштовхували людей, у тому числі жінок, погрожували всіх розстріляти, били прикладами автоматів по камерах», - зазначили у спільноті Євромайдан SOS.

 

Сімон Шустер повідомив, що командир «спецназу» сказав, що ведуться пошуки «озброєного злочинця» у приміщенні готелю та проведення «навчальної спецоперації», яка «не має нічого спільного з референдумом».

 

За словами журналіста, деякі з силовиків були в масках спецназівців у камуфляжі, інші - в цивільному у чорних шапках та джинсах.

 

Деякі з бойовиків прибули у мікроавтобусі без номерів та жодних наліпок, з тоновании вікнами, водій - у масці.

 

Звільнили приміщення силовики за півтори години. Пан Кузнєцов відкликав своїх людей, повіл, що вони не знайшли озброєного злочинця».

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.pravda.com.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY