detector.media
14.03.2014 13:48
Комедія «Трубач» Анатолія Матешка виходить у прокат 27 березня
Комедія «Трубач» Анатолія Матешка виходить у прокат 27 березня

27 березня в український прокат виходить сімейна музична комедія батька українських серіалів, режисера Анатолія Матешка. Про це у коментарі «Детектор медіа» розповіла продюсер стрічки Ольга Журженко.

 

Як писала «Детектор медіа», фільм став найдорожчим в українському кіно. Фінансування фільму з бюджетом 16 млн грн. повністю здійснювалося державним коштом.

 

За словами пані Журженко, прокат охопить всю Україну, а також кінотеатри у Криму. Покази триватимуть два тижні. До послуг кінотеатрів понад 70 фільмокопій на плівці, DCP та DVD-носіях.  Дистрибуцією опікується «Галеон кіно».  

 

Продюсер також розповіла, що прем`єра стрічки неодмінно відбудеться на українському телебаченні, однак із каналом та датою показу ще не визначилися. Так само - й з міжнародним прокатом, плани щодо якого, за словами Ольги Журженко, формуватимуться по завершенню Каннського кіноринку.

 

Судячи з трейлера, із яким «Детектор медіа» ознайомилася в рамках Зимового кіноринку в Києві, «Трубач» - видовищна і драйвова картина, яка має зацікавити не лише дітей.

 

За сюжетом, у 13-річного трубача оркестру  та композитора Миколи Соколова перед конкурсом крадуть його музичний твір. Рівень майстерності  Соколова та власні твори привертають увагу відомого музиканта Юджина Гайсина, який гастролює в місті. Саме він допомагає Миколі у перших в його житті зустрічах з корупцією, тоталітаризмом і піратством.

 

Автором музики виступив композитор та учасник гурту Gogol Bordello Сергій Рябцев. У стрічці знялася 13-літня українська мультиінструмнталістка Поліна Тарасенко. У головній ролі киянин Леонід Шевченко. Також у стрічці задіяні Нонна Гришаєва, Владимир Горянський, Олексій Горбунов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY