detector.media
14.03.2014 10:43
Під час бійки на мітингу в Донецьку загинув колишній прес-секретар донецької «Свободи»
Під час бійки на мітингу в Донецьку загинув колишній прес-секретар донецької «Свободи»

Загиблий у Донецьку 13 березня під час нападу проросійських активістів на мітинг за єдність України 22 річний хлопець - активіст обласної організації ВО «Свобода» Дмитро Чернявський. Про це повідомляє «Остров» з посиланням на Facebook керівника обласної «Свободи» Ігоря Славгородського.

 

Тривалий час Дмитро Чернявський був прес-секретарем донецької обласної організації ВО «Свобода». Останнім часом він був помічником-консультантом народного депутата України Михайла Блавацького.

 

Крім того Дмитро Чернявський був журналістом - про це повідомив директор департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо, член політради ВО «Свобода» Богдан Червак.

 

«Трагедія у Донецьку - ще один доказ того, що російські агресори передусім бояться правди, а тому жорстоко переслідують, і навіть вбивають українських журналістів, - заявив пан Червак. - Уся відповідальність за переслідування в Україні журналістів, обмеження свободи слова, грубе порушення всіх міжнародних конвенцій, які гарантують доступ до інформації, лежить на нинішніх агресорах».

 

За офіційними даними, 13 березня під час нападу проросійських активістів на мітинг за єдність України на площі Леніна в Донецьку одна людина загинула і 26 постраждали. 22-річний чоловік, мешканець Донецька, помер у машині швидкої допомоги від ножового поранення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY