detector.media
14.03.2014 10:05
Divan.tv запускає власний канал «Боєць+» і пропонує свою платформу для створення незалежних каналів
Divan.tv запускає власний канал «Боєць+» і пропонує свою платформу для створення незалежних каналів

Сервіс OTT-телебачення Divan.tv вирішив надавати можливість створення незалежних каналів на базі своєї платформи. Першим стане запуск першого власного каналу Divan.tv «Боєць+» у межах нового розділу «Спорт». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Divan.tv оголосив, що дає можливість створювати тематичні канали на своїй платформі. Компанія бере на себе всі необхідні витрати: інвестиції в технологію, дистрибуцію у 200 країнах світу й інформаційне просування створених телеканалів на будь-якому обладнанні (телевізори, Smart TV, планшети, смартфони, сайт). Divan.tv заявляє не втручається в редакційну політику каналів. У компанії впевнені, що ця можливість допоможе багатьом професійним журналістам у створенні і розвитку своїх незалежних ЗМІ.

 

Компанія вирішила першим запустити власниий канал про єдиноборства «Боєць+». Там будуть доступні відеотрансляції спортивних подій, у тому числі бої без правил. Надалі будуть додані також інтерактивні можливості. Зараз компанія займається підготовкою до повноцінного запуску спортивного розділу, у якому будуть доступні також трансляції футбольних матчів.

 

Нагадаємо, в грудні 2013 року сервіс Divan.tv відкрив безкоштовний доступ до телеканалів, які висвітлюють події на Майдані. У лютому 2014 року Divan.tv відкрив безкоштовний доступ до кримських телеканалів. Усі альтернативні телеканали знаходяться в безкоштовному доступі і донині.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY