detector.media
13.03.2014 14:21
14 березня о 19.45 на телеканалі ZIК вийде сьомий випуск ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним
14 березня о 19.45 на телеканалі ZIК вийде сьомий випуск ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним

Завтра, 14 березня, о 19.45 західноукраїнський телеканал ZIK покаже сьомий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним.

 

Тема дискусії у прямому ефірі: «Крим. Воювати чи не воювати?».

 

Під виглядом військових навчань частина території України виявилась окупованою російськими військовими. 6 березня Верховна рада АРК всупереч українського законодавства прийняла принципове рішення про входження Криму до складу Російської Федерації як суб'єкта РФ та про проведення референдуму у республіці. Що в цій ситуації має робити нова влада? Дехто з експертів від самого початку агресивно-загарбницьких дій Росії у Криму закликає українську владу негайно застосувати усі засоби, зокрема й армію, аби дати відсіч окупантам та злочинцям. Інші наполягають на тому, що Україна має докладати усіх можливих зусиль для налагодження мирних переговорів і в жодному разі не допустити зі свого боку агресії у відповідь.

 

Цю дилему, що сьогодні постала перед українською державою та суспільством у цілому, обговорюватимуть політолог Володимир Горбач, політтехнолог Сергій Гайдай, екс-голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.) Микола Маломуж.

 

Як і в попередніх випусках, і цього разу до обговорення у студії «Прицілу» долучились студенти київських вишів.

 

Нагадаємо, «Приціл» - онлайн-проект, який виробляє команда «Детектор медіа» за технічного партнерства компанії betv та за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Прем'єрний випуск «Прицілу» відбувся 19 жовтня. Записи попередніх випусків нашого проекту дивіться у рубриці «Приціл» на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY