detector.media
12.03.2014 18:51
Томенко пропонує якнайскоріше ухвалити закон про суспільне мовлення (ВІДЕО)
Томенко пропонує якнайскоріше ухвалити закон про суспільне мовлення (ВІДЕО)

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко пропонує винести на третє читання Верховної Ради найсуперечливіші питання законопроекту №1076 «Про Суспільне телебачення і радіомовлення», і після цього якнайскоріше ухвалити цей закон. Про це він сказав під час чергового засідання Комітету 12 березня.

 

Микола Томенко сказав, що не бачить доцільності в повторному другому читання законопроекту, відповідаючи на пропозицію представника руху «Стоп цензурі!», юриста ІМІ Романа Головенка винести на повторне друге читання проект № 1076, доопрацювати швидко поправки і ухвалити ще до президентських виборів. На думку голови Комітету, це знову затягне ухвалення проекту на довгий час. Пан Томенко заявляє, що не хоче, аби Комітет звинувачували в затягуванні створення суспільного мовлення.

 

Зокрема Микола Томенко пропонує винести на третє читання питання створення наглядової ради і фінансування суспільного мовлення.

 

 

Нагадаємо, громадські організації в галузі медіа вимагають від парламенту якнайшвидшого ухвалення законів про суспільне мовлення, роздержавлення ЗМІ та внесення змін до закону «Про доступ до публічної інформації». Такої думки дійшли учасники експертної зустрічі «Першочергові реформи в інформаційній та медіа сфері", організованої Інститутом медіа права 4 березня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY