detector.media
12.03.2014 12:36
У п’ятничному ефірі канал «Україна» покаже телемарафон «Україна єдина»
У п’ятничному ефірі канал «Україна» покаже телемарафон «Україна єдина»

У п'ятницю, 14 березня, на каналі «Україна» стартує спеціальний проект у форматі телемарафону «Україна єдина». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Телемарафон розпочнеться о 19.00 з вечірнього випуску інформаційної програми «События». Після випуску новин о 19.30 ефір буде перенесений в студію проекту, до якої прийдуть політики, експерти, відомі люди і прості українці. В ході дискусії її учасники спільно шукатимуть відповідь на питання, як Сходу і Заходу України дійти компромісу?

 

Під час дискусії плануються прямі включення з різних міст України - Львова, Дніпропетровська, Одеси, Донецька, а також з Криму. На прямий зв'язок зі студією вийдуть глави регіонів, будуть представлені  точки зору жителів різних регіонів України, політиків, експертів, а також розказані реальні історії сімей, які опинилися під загрозою поділу через громадянське протистояння.

 

Глядачі телеканалу «Україна» можуть заздалегідь висловити свою точку зору, заповнивши анкету на сайті segodnya.ua. Найцікавіші думки будуть зачитані ведучими в студії проекту «Україна єдина».

 

Також під час марафону о 20.00 і 21.00 виходитимуть спеціальні випуски програми «События». Після завершення марафону о 22.00 глядачі побачать випуск підсумкової інформаційної програми «События дня».

 

Нагадаємо, що у зв'язку з подіями в країні в ефірі каналу «Україна» виходили спеціальні проекти «Крим. Що відбувається?» і «Інформаційна війна: хто залишиться неушкодженим?».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY