detector.media
11.03.2014 19:15
ZIK запускає телемости «Чи зможе Україна відстояти територіальну цілісність?»
ZIK запускає телемости  «Чи зможе Україна відстояти територіальну цілісність?»

На західноукраїнському телеканалі ZIK  стартує серія телемостів щодо ситуації в Криму та країні із різними регіонами України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

12 та 13 березня на зв'язку зі Львовом будуть Київ і Донецьк.

 

«Разом із авторитетними експертами, політиками, відомими діячами у різних сферах, журналісти шукатимуть відповідей на запитання: як врятувати державу у її сучасних кордонах? У межах телемостів заплановані також прямі включення з епіцентрів гарячих подій у Криму та Луганську», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Глядачі ZIK дізнаються про настрої громадян на сході України та у столиці за допомогою телеканалів «Донбас» та «112 Україна».

 

12 березня о 18.30 розпочнеться дискусія із Києвом - телеміст каналу ZIK (Львів) та телеканалу «112 Україна» (Київ). До участі в ефірі запрошено екс-міністра закордонних справ Володимира Огризка, депутатів ВР Володимира Литвина, Олега  Ляшка та Анатолія Кінаха.

 

13 березня  о 18.30 львівські інтелектуали та громадські активісти шукатимуть спільну мову та шляхи компромісу із своїми колегами з Донецька під час телемосту  ZIK (Львів) - ТК «Донбас» (Донецьк).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», медіахолдинг ZIK висловив недовіру Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Працівники ZIK переконані, що колишній склад Нацради виконував роль репресивного органу незалежної журналістики.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY