detector.media
11.03.2014 19:10
Держкомтелерадіо звільнив керівників ДТРК «Крим» і Севастопольської РДТРК
Держкомтелерадіо звільнив керівників ДТРК «Крим» і Севастопольської РДТРК

Державний комітет телебачення і радіомовлення України звільнив генерального директора державної телерадіокомпанії «Крим» Степана Гулеватого та генерального директора Севастопольської регіональної державної ТРК Сергія Норманського і розірвав з ними контракти. Відповідні накази були підписані сьогодні, 11 березня, повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Причиною звільнення та дострокового розірвання контрактів стало грубе порушення керівниками ТРК вимог Закону України «Про телебачення і радіомовлення», статутів державних телерадіомовних компаній, невиконання державного замовлення, уточнили у відомстві.

 

З 12 березня обов'язки керівника ДТРК «Крим» покладено до призначення на цю посаду особи в установленому законодавством України порядку на першого заступника генерального директора Ігоря Кульчика, а Севастопольської РДТРК - на заступника генерального директора з техніки Олександра Слободенюка.

 

Степан Гулеватий мав контракт з Держкомтелерадіо з 9 липня 2012 року, Сергій Норманський - з 4 жовтня 2011 року.

 

Кримські ЗМІ раніше повідомляли про перехід кримських державних мовників під контроль нової самопроголошеної влади Криму.

 

Тим часом Верховна рада Криму сьогодні, 11 березня, вирішила перевести у своє підпорядкування ДТРК «Крим» і ДП «Радіотелевізійний передавальний центр Автономної Республіки Крим» (РТПЦ). Відповідно до прийнятого рішення, діяльність ДТРК «Крим» та РТПЦ у Криму буде координуватись Міністерством інформації та масових комунікацій Автономної Республіки Крим.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY