detector.media
11.03.2014 17:09
Держкомтелерадіо розпочинає прийом робіт на здобуття премії ім. Івана Франка
Держкомтелерадіо розпочинає прийом робіт на здобуття премії ім. Івана Франка

До 1 травня Держкомтелерадіо України прийматиме публіцистичні твори на здобуття премії ім. Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. Про це повідомляє прес-служба Комітету.

 

Для участі у конкурсі приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Конкурсні  твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення.

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2003  № 1832 «Про премію ім. Івана Франка в галузі інформаційної діяльності», премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка 27 серпня  у розмірі двох тисяч гривень кожна за рахунок коштів, передбачених на цю мету в державному бюджеті, і розподіляється Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в таких номінаціях:  «За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації», «За кращий твір у телевізійній сфері»,  «За кращий твір у радіомовній сфері», «За кращу наукову роботу в інформаційній сфері».

 

На здобуття премії подаються наступні матеріали: клопотання про присудження премії з короткою характеристикою публікації та його автора,  примірник публікації (твору) в газеті, журналі, книзі, та на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення на теле- або радіо (назва ЗМІ) його номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста, області тощо та копія паспорта.

 

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України з поміткою (на здобуття Премії ім.  Івана Франка в галузі інформаційної діяльності).

 

«Детектор медіа»

 

        

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY