detector.media
11.03.2014 11:28
«1+1» оголошує кастинг реаліті, що поєднає людей, розділених кордонами
«1+1» оголошує кастинг реаліті, що поєднає людей, розділених кордонами

Телеканал «1+1» оголошує кастинг нового реаліті-шоу, учасники якого зможуть зустрітися після довгої розлуки. По це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

У новому проекті телеканал «1+1» покаже, що кожна людина має право знов обійняти близьких. В новому реаліті не існуватиме обмежень щодо відстаней, і телеканал знайде спосіб влаштувати довгоочікувану зустріч людей.

 

«Новий проект - це історія про те, як близькі люди після довгих років розлуки зустрічаються знову. Героями стануть звичайні українці: донька, котра у пошуках заробітку опинилася далеко за кордоном, і старенька мама, котра вже й не сподівалася побачити свою кровинку, або хлопець, який познайомився з дівчиною, а потім утратив зв'язок і тепер не знає, де шукати кохану. Родичі, друзі, кохані часто розлучаються за примхою долі. Але канал «1+1» розшукає всіх, у будь-якій країні, і дасть можливість знов обійняти одне одного», - інформує канал.

 

Ім'я ведучого нового проекту телеканал поки що не називає, але зазначає, що ним стане один з найпопулярніших шоуменів України. Він буде особисто супроводжувати героїв під час подорожі та зробить усе можливе, щоб довгоочікувана зустріч відбулася.

 

Участь у новому проекті канал «1+1» пропонує тим, хто втратив зв'язок із близькою людиною, мріє побачити її знову і не знає, як зробити перший крок назустріч. Щоб узяти участь у кастингу, треба розповісти свою історію за адресою: casting_svit@1plus1.tv.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY