detector.media
08.03.2014 10:06
8 березня на М1 стартує новий сезон
8 березня на М1 стартує новий сезон

Сьогодні, 8 березня, на телеканалі М1 стартує новий сезон. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

По буднях чотири рази на добу виходитиме оновлена програма «Поп-конвеєр» з гарячими шоу-бізнесовими новинами. «Поп-конвеєр Xtra» щотчетверга о 21.30 «розкаже про найгарячішу тему тижня, проведе журналістське розслідування та зробить висновки», інформує прес-служба. «Поп-конвеєр XL»- рейтинг найцікавіших, на думку редакції М1, новин і подій шоу-бізу, що сталися протягом попереднього тижня, виходитиме щонеділі о 21.30.

 

Переможниця проекту «Star Поиск» Наташа Ящук презентує проект «СтартUP-шоу» про нові технології. Дєвушка Блонда проводитиме глядачів до бекстейджу Ukrainian Fashion Week у новому сезоні «Моя Профешн!», Оля Цибульска та Нікіта Добринін щотижня розказуватимуть про 10-ку найкращих кліпів «Русского Радио-Украина» в хіт-параді «Золотой грамофон», а також в ефір виходитме «Головний хіт-парад» з ведучою Поліною Логуновою.

 

Співачка й телеведуча Анна Седокова, як уже писала «Детектор медіа», вестиме новий хіт-парад «21+», у якому показуватимуть пристрасні й відверті відеокліпи.

 

Інша співачка й телеведуча Оля Полякова буде вести щотижневий хіт-парад російських виконавців Russian Style.

 

 

Також в ефір уже виходять свіжі випуски програм «5 случайних» з Денисом Христовим, Guten Morgen з Дашею Коломіець та Олею Цибульскою, «Dance парад» від Kiss FM на М1, «Перший ряд» з Катею Тарутою, «В теме», «Популярная правда», Starbook та America`s Next Top Model.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY