detector.media
06.03.2014 11:42
Ще одна ведуча Russia Today заявила у прямому ефірі про небажання «відбілювати дії Путіна»
Ще одна ведуча Russia Today заявила у прямому ефірі про небажання «відбілювати дії Путіна»

У середу, 5 березня , в прямому ефірі російського телеканалу Russia Today про своє звільнення заявила  американська ведуча Ліз Валь, яка сказала, що не може продовжувати співпрацю з каналом, який фінансується урядом Росії і «відбілює дії Путіна». Про це повідомляє сайт каналу «Дождь».

 

У ефірі Russia Today ведуча також нагадала, що походить з сім'ї, яка за часів СРСР втекла з Угорщини в США . «Я пишаюся тим, що я  американка , я вірю у поширення правди, тому після цього ефіру я йду у відставку», - заявила пані Валь.

 

Головний редактор Russia Today Маргарита Сімоньян в офіційній заяві на вчинок ведучої звинувачує її в саморекламі та непрофесіоналізмі.

 

«Зазвичай, якщо журналіст не згоден з позицією своєї редакції, він звертається зі своїми скаргами до редактора, і якщо проблеми не можуть бути вирішені, він йде як професіонал. Але коли хтось влаштовує з особистого рішення публічне шоу - це не більше, ніж самореклама», - пише редактор.

 

Нагадаємо, 3 березня ще одна ведуча Russia Today Еббі Мартін у прямому ефірі засудила військове втручання Росії на територію України. Маргарита Сімоньян заявила, що Еббі Мартін не розуміє ситуації у Криму і в даному випадку стала жертвою «американської пропаганди».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY