detector.media
05.03.2014 15:59
У Києві відкрився Український кризовий медіацентр
У Києві відкрився Український кризовий медіацентр
Мета - інформування світової спільноти про події в Україні

4 березня розпочав роботу Український кризовий медіацентр. Про це йдеться у повідомленні, яке отримала «Детектор медіа».

 

Український кризовий медіацентр створено зусиллями провідних українських експертів в царині міжнародних відносин, комунікацій та зв'язків із громадськістю, які погодилися безоплатно надавати свій досвід і час для того, щоб допомогти Україні отримати сильний голос у глобальному діалозі навколо останніх подій.

 

«Завдання Центру - надавати світовій спільноті об'єктивну інформацію про події в Україні, виклики та загрози національній безпеці, зокрема у воєнній, політичній, економічній, енергетичній, гуманітарній сферах. У цей кризовий період Центр працюватиме в цілодобовому режимі та надаватиме підтримку всім представникам засобів масової інформації, які висвітлюють події в Україні», - йдеться у повідомленні медіацентру.

     

Центр виконуватиме функцію публічного майданчика для виступів представників української влади, експертів, представників міжнародних організацій та дипломатичного корпусу з оперативними заявами та аналізом ситуації в країні.

 

Центр розташовано у приміщенні готелю «Україна» (вул. Інститутська, 4), 3-й поверх. Телефони гарячої лінії - +38-050-157-81-59, +38-050 -157-84-23, електронна адреса press@uacrisis.org

 

Дізнатися більше можна на сайті Центру uacrisis.org, а також у соціальних мережах
twitter.com/uacrisis, fb.com/uacrisis, youtube.com/UACrisisMediaCenter.

 

Центр створений і функціонує за підтримки таких експертів: Валерій Чалий, Центр Разумкова, заступник Міністра закордонних справ України (2009-2010); Іванна Климпуш-Цинцадзе, директор Ялтинської Європейської Стратегії;  Наталя Попович, президент PRP;  Наталя Ольберт-Сінько, виконавчий директор  PRP в Україні; Ярина Ключковська, незалежний консультант з комунікацій;  Геннадій Курочка, засновник та керівний партнер CFC Consulting;  Василь Мірошниченко, партнер CFC Сonsulting; Аліна Фролова, R.A.M. 360, СEO; Володимир Дегтярьов, директор NewsFront PR Agency;  Іветта Делікатна, AGL, директор з розвитку;  Максим Саваневський, керуючий партнер PlusOne DA; Андрій Загородський, директор Newsplot.

 

Одним із партнерів центру є міжнародний фонд «Відродження».

 

Раніше президент Інституту економічного аналізу, екс-радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Іларіонов закликав керівництво України негайно створити цілодобовий прес-центр при президентові чи прем'єр-міністрові  і запросити туди представників іноземних ЗМІ, зокрема СNN, BВC та інших.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY