detector.media
05.03.2014 14:20
У Криму після затримання міліцією викрали і побили телеведучого Геннадія Балашова (ФОТО)
У Криму після затримання міліцією викрали і побили  телеведучого Геннадія Балашова (ФОТО)

Вчора, 4 березня, у Сімферополі невідомі викрали та побили теле- і рідіоведучого, бізнесмена та засновника партії «5.10» Геннадія Балашова, коли він вийшов із відділку міліції після коротчасного затримання.  Про це повідомляють численні підписники пана Балашова у мережі Facebook.

 

Наразі пан Балашов виїхав із своїми друзями із Криму до Києва.

 

Як повідомив кореспондент каналу СТБ Олексій Сімаков, Геннадія Балашова викрали у Сімферополі, цілий день возили з мішком на голові і били, забрали телефон, паспорт і гроші.

 

 Геннадія Балашова били по-звірячому

 

Нагадаємо, 4 березня пан Балашов прибув у Сімферополь, щоб поспілкуватись на мітингу з проросійськими активістами. Невідомі із натовпу на площі Леніна накинулись на ведучого, після чого його затримали так звані «дружинники». Пан Балашов заявив, що має намір покинути площу, але невідомі молодики продовжували за ним йти. Один з них вибив камеру з рук співробітника Геннадія Балашова, який фіксував події. Після цього дружинники застосували до пана Балашова фізичну силу, вдаривши по обличчю. На місце інциденту прибула міліція, підприємця відвезли в РВВС м. Сімферополя.

 

Як повідомили пізніше співробітники міліції, Геннадій Балашов досить швидко залишив відділення міліції після затримання. За неперевіреною інформацією від джерела, що побажало залишитися анонімним, пана Балашова викрали представники так званої «самооборони Криму», які мали намір «перевиховати» київського бізнес-філософа і вели за ним стеження з самого аеропорту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY