detector.media
03.03.2014 21:31
Сайт 5-го каналу відновив роботу
Сайт 5-го каналу відновив роботу

Сьогодні, 3 березня, закінчилася тривала перерва у роботі сайту 5-го каналу, обумовлена безперервними DDoS- атаками,  які розпочалися 30 листопада і призвели до повного його блокування.  Про це повідомляє прес-служба 5-го каналу.

 

Наразі сайт 5-го каналу повністю відновив роботу. У стані бета-тестування запущено другий етап мультимедійної платформи. Окрім звичних новин, користувачі мають змогу дивитися так звані «стріми» - живі відео та текстові трансляції з місць подій.

 

Для забезпечення цих опцій канал використовує 15 комплектів обладнання.

 

«Ми розуміємо, що інтернет-аудиторія значною мірою відрізняється від аудиторії телевізійної, тому і рухаємося саме у напрямку симпатій інтернет-користувачів та плануємо досягти повного інтерактиву.  Наступним кроком стане впровадження  трансляцій з веб-камер у павільйоні та ньюзрумах 5-го каналу, а глобальніше - створення окремих інтернет-історій на кшталт відомої Snowfall», -  повідомила головний  редактор сайту Христина Бондаренко.  

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» неодноразово писала про потужні DDоS-атаки на сайт 5-го каналу.  Сайт не працював через проведення технічних робіт, розрахованих на посилення безпеки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY