detector.media
03.03.2014 13:55
Найбільші телеканали України вийшли з єдиним логотипом про єдність країни
Найбільші телеканали України вийшли з єдиним логотипом про єдність країни

Національні телеканали України  з 17.00 неділі, 2 березня, виходять в ефірі з єдиним для всіх логотипом - прапором України і написом «Єдина країна . Единая страна» . Про це повідомила прес-служба телеканалу «Інтер».

 

Цією ініціативою найбільші загальнонаціональні телеканали українських медійних груп - Inter Media Group, Starlight Media, «1 +1 Media», «Медіа Група Україна» і 5 канал - виражають свою консолідовану позицію щодо подій , що розвиваються в країні. Мета акції - в гострий історичний момент у житті України продемонструвати єдність і не допустити дестабілізації ситуації.

 

«У нас одна країна і загальні цінності , які нас об'єднують. Нам не потрібно нічого ділити», - заявляють керівники медіагруп і каналів країни.

 

Телеканали також працюють над єдиним відеороликом , який найближчим часом з'явиться в ефірі. У ньому телеведучі всіх каналів звернуться із закликом зберігати мир, спокій і єдність у державі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», керівники українських медіагруп звернулися з відкритим листом до керівників російських загальнонаціональних каналів із закликом бути об'єктивними. Лист до Костянтина Ернста («Первый канал»), Олега Добродєєва (ВДТРК) і Володимира Кулістікова (НТВ) підписали Ганна Безлюдна (Inter Media Group), Володимир Бородянський (StarLightMedia), Федір Огарков («Медіа Група Україна»), Олександр Ткаченко («1+1 медіа»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY