detector.media
02.03.2014 14:15
Фрілансера «Детектор медіа» Катерину Чернолуцьку затримала поліція під час акції на Манежній площі
Фрілансера «Детектор медіа» Катерину Чернолуцьку затримала поліція під час акції на Манежній площі

Фрілансера «Детектор медіа» Катерину Чернолуцьку затримали у Москві. Як вона розповіла «Детектор медіа», пані Чернолуцьку разом з іншими учасниками антивоєнної акції на Манежній площі кинули до автозаку.

 

За словами Катерини, її й інших арештованих  привезли під відділення поліції. Загалом до відділка разом з нею потрапило близько 25 осіб.  За даними «Дождя», загалом було затримано понад 285 учасників акції.

 

Акція пройшла за участі близько 500 осіб, повідомляє «Дождь». Активісти скандували «Нет войне!» Поліція віттіснила протестуючих з площі, пояснюючи свої дії тим що біля у пам`ятника Георгію Жукову виявили підозрілий пакет.

 

За словами Катерини Чернолуцької, поліція затримувала переважно тих, хто вигукував гасла «Путін геть!». Тих, хто пручався, охоронці порядку несли до автозаку на руках.

 

Її ж забрали за те, що вона мала на верхньому одязі символіку України. 

 

 

 

  Катерина Чернолуцька на майдані Незалежності у Києві

 

Катерина Чернолуцька, яка навчається в Московській школі нового кіно, готувала пряме включення для «Громадського телебачення». Вона встигла передати до студії лише відео. Щодо звуку виникли технічні перешкоди.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - https://twitter.com, Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY