detector.media
01.03.2014 13:50
«Центр журналістських розслідувань» у Сімферополі заявляє про захоплення (ОНОВЛЕНО)
«Центр журналістських розслідувань» у Сімферополі заявляє про захоплення (ОНОВЛЕНО)

«Центр журналістських розслідувань» захопили невідомі, повідомляється на його сайті

 

«Будинок профспілок на вул. Севастопольській, 8 у Сімферополі захопили озброєні люди в масках. Охорона відразу зазишила територію біля будівлі. На території Будинку профспілок розташована редакція "Центру журналістських розслідувань"», -зазначають журналісти Центру.

 

Представилися люди у військовому одязі «Кримським фронтом».

 

«Вломитися якісь люди. Я їх не бачив, ми забігли до редакції, коли почули тупіт. У коридорах розмовляють з характерним акцентом», - встиг повідомити кореспондент Центру, що перебуває в будівлі. Нині зв`язку з ним немає.

 

У ці хвилини представники «Кримського фронту» проводять прес-конференцію для журналістів у залі Інформаційного прес-центру, що теж розташований у Будинку профспілок. На ній присутній також депутат Бахчисарайскої райради Костянтин Книрик, який оголосив що прес-центр віддано у розпорядження «Кримського фронту».
 
 
Невідомі у масках обіцяють, що будуть розглядати прохання представників організацій, що розташовані у Будинку профспілок, щодо можливості доступу до приміщень та обіцяють «сприяти журналістам у формуванні суспільної думки».
 
 
Про це стало відомо з прямої трансляції ATR. 
 
 
Також пан Книрик під час прес-конференції, що пройшла під прапором Росії, заявив, що, на його думку, лише два канали об`єктивно подавали інформацію про події у Києві - «Россия» та «Первый канал». За даними моніторингів ТК, саме ці канали найбілше спотворювали факти та припускалися маніпуляцій.
 
Організатори прес-конференції повідомили, що до участі в наступному прес-західі, який відбудеться сьогодні, 1 березня,  запрошені представники кримських татар.
 
 

«Детектор медіа»

Фото - http://15minut.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY