detector.media
28.02.2014 19:40
«Женский журнал» припиняє існування – видавничий дім Perekhid закриває всі свої друковані журнали
«Женский журнал» припиняє існування – видавничий дім Perekhid закриває всі свої друковані журнали

Видавничий дім Perekhid вирішив закрити свої щомісячні журнали «Женский журнал», «Наш домашний журнал» і «Женский журнал. Здоровье» та сконцентруватися на розвитку онлайн-проектів для жіночої цільової аудиторії. Про це йдеться в прес-релізі видавничого дому.

 

Таке рішення було прийнято власниками у зв'язку із загальним скороченням ринку друкованої реклами.

 

«Наш домашний журнал» випустить останнім березневий номер, «Женский журнал» і «Женский журнал. Здоровье» - квітневі номери.

 

Perekhid продовжує розвивати онлайн-проекти Sunny7 і FeelGood, які об'єднуються з проектом «Мамина карта», нещодавно запущеним у холдингу Atlantic Group, до складу якого входить Perekhid. У структуру власників цієї групи проектів увійде німецька діджитал-компанія Result Consulting, яка є партнером Atlantic Group з листопада 2013 року.

 

Онлайн-проекти Perekhid сконцентруються не тільки на тематичній складовій, а й на розвитку інших напрямків: електронної комерції, досліджень, CRM та організації заходів. Заплановані на 2014 рік міські свята, організатором яких виступав «Наш домашний журнал», проведе клуб-портал для жінок Sunny7. Sunny7 також візьме естафету у «Студії "Женского журнала"» і продовжить організовувати зустрічі своїх читачок зі знаменитими жінками з різних країн.

 

«Женский журнал» виходить з 2000 року, «Женский журнал. Здоровье» - з 2002 року. Були засновані Наталією Ульянкіною, з кінця 2007 року повністю належать видавничому дому Perekhid. З 2012 року виходять також в електронних версіях.

 

«Наш домашний журнал» - українська версія американського журналу для жінок Better Homes & Gardens, виходить із серпня 2012 року в друкованому та електронному вигляді.

 

Нагадаємо, видавничий дім Perekhid у грудні 2008 року закрив журнал «Деловой», у вересні 2011 року - чоловічий журнал Ego.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY