detector.media
27.02.2014 16:18
Ганна Герман вважає звернення Януковича фальшивим

Ганна Герман, колишній радник Віктора Януковича вважає поширену через російські ЗМІ заяву, в якій він називає себе законним Президентом України,  фальшивою. Про це пані Герман сказала у коментарі «Радіо Свобода».

 

Також Ганна Герман заявила, що сумнівається в намірі Віктора Януковича йти на подальшу дестабілізацію ситуації в Україні і в Криму.

 

«Заява, найімовірніше, є фейком. Що ж до нестабільності в Криму, то це помилка нової влади. Вони не вчасно взялися за мовний закон і повторили помилку нашу, попередньої влади. Я не вірю, що Янукович піде на подальшу дестабілізацію та розшматування України», - сказала надреп.

 

Водночас у Facebook розповсюджується твердження про те, що заява Януковича писалася у Росії: у тексті йдеться про ВМФ, але в Україні немає і ніколи не було ВМФ - тільки ВМС.

 

Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, російські інформаційні агенції «Інтерфакс» і РІА «Новости» поширили заяву від імені Віктора Януковича, який досі вважає себе президентом України: «Я, Віктор Федорович Янукович, звертаюся до народу України. Як і раніше, вважаю себе законним главою Української держави, обраним на основі вільного волевиявлення українських громадян». Цю заяву також поширило агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на «Інтерфакс» у Росії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY