detector.media
27.02.2014 15:36
Програма «ПроФутбол» повертається в ефір «2+2» із благодійним спецпроектом
Програма «ПроФутбол» повертається в ефір «2+2» із благодійним спецпроектом

Оновлена програма «ПроФутбол», ефір якої було перенесено через події в країні,  стартує на телеканалі «2+2» 2 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект вийде в ефір о 21.30.

 

Перший випуск програми «ПроФутбол» розпочнеться із благодійного спецпроекту телеканалу. Мовник таким чином хоче підтримати постраждалих під час громадянського протистояння, які досі перебувають у лікарнях та потребують коштів на лікування.

 

«Редакція програми пропонує футболістам, вболівальникам та глядачам об'єднатися та допомогти тим, хто постраждав під час революційних подій на Майдані», - сказав керівник Управління спортивних проектів групи компаній «1+1» Степан Щербачов.

 

В програмі буде проводитися інтернет-аукціон, на якому продаватимуть футболки українських спортсменів з їхніми автографами.  Всі гроші з аукціону підуть на допомогу постраждалим під час акцій протесту.

 

«Деталі акції - де і коли початок, як взяти участь в аукціоні, а також  скільки і кому будуть передані гроші - ви дізнаєтесь з ефірів «ПроФутболу», - повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, телеканал «2+2» вирішив перенести  старт оновленої  програми «ПроФутбол» після зимової перерви, що мав відбутися 23 лютого,  через ситуацію, що склалася в країні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY