detector.media
27.02.2014 15:25
У кримських каналів ATR та НТС виникають технічні проблеми з трансляцією
У кримських каналів ATR та НТС виникають технічні проблеми з трансляцією

Сьогодні, 27 лютого, у кримських каналів ATR та НТС виникли технічні проблеми із трансляцією сигналу. Цю інформацію «Детектор медіа» на кожному з мовників підтвердили особисто.

 

Обидва канали, які сьогодні зазнали проблем із трансляцією,  пов'язують інциденти із технічними питаннями, які зараз вирішуються. Каналу ATR знадобилось півгодини, щоб відновити мовлення у всіх кабельних мережах, у яких вони мовили, а канал НТС також сподівається, що до кінця дня відновить мовлення.

 

Генеральний директор телеканалу ATR Ельзара Іслямова зауважила, що канал не повідомляв про відключення із кабельних мереж.

 

«В Криму зараз неспокійна ситуація, і журналісти вирішили дати інформацію про те, що починається відключення каналу. У нас справді були проблеми із відключенням у кабельних мережах, але  як нам повідомили, проблема була технічна і її вже вирішили, зараз все в порядку», - сказала пані Іслямова.

 

«Найважливіші програми і трансляцію подій із Сімферополя можна дивитись на нашому YouTube-каналі та деякі включення на каналі «Первый Севастопольский», до кінця дня ми плануємо відновити мовлення і на нашому каналі», - сказала у коментарі «Детектор медіа» представниця каналу НТС.

 

Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, протягом дня західноукраїнський телеканал ZIK здійснюватиме включення кримськотатарського телеканалу АTR (Сімферополь), що зараз провадить прямі ефіри подій у Криму.

 

Як відомо, у ніч на 27 лютого озброєні групи невідомих осіб захопили приміщення Верховної Ради автономної республіки Крим.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  у будівлі парламенту Криму, яку захоплено невідомими зі зброєю, було підірвано шумову гранату, коли туди намагалися увійти за коментарями журналісти українських, російських, турецьких та інших світових ЗМІ.

 

Водночас журналіст Осман Пашаєв повідомив на своїй сторінці у Facebook, що всередину будівлі пропустили російських журналістів.


 
«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY