detector.media
27.02.2014 11:25
Канал «Україна» купив права на трансляцію премії «Оскар» у прямому ефірі
Канал «Україна» купив права на трансляцію премії «Оскар» у прямому ефірі

Канал «Україна» купив права і вестиме трансляцію 86-ї церемонії вручення щорічної американської кінопремії «Оскар» наживо. Про це йдеться на сайті мовника.

 

Пряма трансляція церемонії на каналі «Україна» розпочнеться у ніч з 2 на 3 березня о 03.00 за українським часом. Коментуватимуть подію ведучі Вадим Кастеллі та Ганна Корягіна.

 

Як розповіла директор департаменту із закупівель програм телеканалу «Україна» Ірина Черняк, журналісти каналу працюватимуть також на церемонії вручення «Оскара», що відбуватиметься у Лос-Анджелесі увечері 2 березня.

 

 «Канал «Україна» ретельно готується до прямого ефіру показу церемонії вручення премії, а кореспонденти нашої служби новин висвітлюватимуть церемонію вручення безпосередньо з Лос-Анджелеса, аби українські телеглядачі першими дізналися імена тріумфаторів «Оскара»», - сказала пані Черняк.

 

Нагадаємо, цього року на «Оскар» за кращий фільм  претендують дев'ять фільмів: «Афера по-американськи», «12 років рабства», «Капітан Філліпс», «Небраска», «Філомена», «Гравітація», «Вовк із Волл-стріт», «Даллаській клуб покупців», «Вона».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY