detector.media
27.02.2014 10:25
Невідомі, що захопили парламент Криму, кинули у журналістів світлошумову гранату (ОНОВЛЕНО)
Невідомі, що захопили парламент Криму, кинули у журналістів  світлошумову гранату (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 27 лютого, вранці у будівлі парламенту Криму, яку захоплено невідомими зі зброєю, було підірвано шумову гранату, коли туди намагалися увійти за коментарями журналісти українських, російських, турецьких та інших світових ЗМІ. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на журналістку одного з українських телеканалів.

 

«Заходила до парламенту група журналістів. Ті, хто захопив, підірвали гранату. Крикнули: Ідіть геть, стрілятимемо! Всередині парламенту є, як мінімум, один снайпер», - розповіла, плачучи у трубку, журналістка.

 

Кореспондент інтернет-видання Крим.Коментарі також подає подробиці інциденту. За його словами, журналісти, що підійшли впритул до дверей будівлі парламенту, спробували вивести на розмову невідомих, що здійснили захоплення, і дізнатись про їхні вимоги. У відповідь у їхній бік полетіла світлошумова граната - вона вибухнула усередині будівлі.

 

 

За попередньою інформацією, потерпілих немає. Міліція вивела пресу за межі оточення.

 

 

Водночас журналіст Осман Пашаєв повідомив на своїй сторінці у Facebook, що всередину будівлі начебто пропустили російських журналістів: «У будівлю ВР Криму пустили тільки російські ЗМІ, коли підійшли кримські журналісти - підірвали світлошумову (гранату)».

 

Він також повідомив, що канал ATR вестиме трансляцію з місця подій. 

 

УНІАН повідомляє, що парламент і уряд Криму захопили невідомі. На будівлях піднято прапори Росії. У центрі Сімферополя - оточення. Маршрутки через цю частину міста не пускають.

 

«Детектор медіа»

Фото - Коментарі:Крим

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY