detector.media
26.02.2014 14:15
«Україна» продовжує збільшувати кількість і хронометраж «Событий»
«Україна» продовжує збільшувати кількість і хронометраж «Событий»

У зв'язку із ситуацією в країні телеканал «Україна» цього тижня збільшив кількість випусків інформаційної програми «События», а також їхній хронометраж. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Тепер глядачі телеканалу «Україна» зможуть побачити ранкові випуски «Событий» о 7:00 і 9:00, денний о 14:00, вечірні о 17:00 і 19:00. Щодня о 19:00 телеглядачі побачать спеціальний розширений випуск «Событий», хронометраж якого збільшений втричі. Також у вечірньому ефірі о 22:00 з понеділка по п'ятницю виходить підсумкова інформаційна програма «События дня». Крім того, як і минулого тижня, у разі необхідності в ефір виходитимуть екстрені випуски проекту.

 

Нагадаємо, починаючи з четверга, 20 лютого, всі випуски інформаційної програми «События» виходили в ефір зі збільшеним хронометражем. У період з 20 лютого по 23 лютого в ефірі каналу «Україна» вийшло більше 25 спеціальних випусків інформаційної програми «События», а також випуск підсумкової програми «События недели» з Євгеном Міхіним зі збільшеним хронометражем. Також в ефірі каналу «Україна» транслювався рухомий текстовий рядок з останніми новинами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY