detector.media
26.02.2014 13:57
Компанія СКМ Ахметова заявила про свою готовність до роботи з новою владою
Компанія СКМ Ахметова заявила про свою готовність до роботи з новою владою

Компанія СКМ Ріната Ахметова, яка володіє медіахолдингом «Медіа Група Україна», заявила про свою готовність до «впровадження нової системи координат і до роботи в ній». Відповідну заяву компанія СКМ поширила 26 лютого.

 

«Події останніх трьох місяців стали найтрагічнішою сторінкою історії України. Разом з усією країною ми сумуємо за загиблими і висловлюємо глибоке співчуття їхнім рідним і близьким», - йдеться в заяві.

 

«Ми віримо: потенціал України величезний. Ми, як усі українці, прагнемо до створення нової країни. У якій буде встановлено демократію і верховенство права, що забезпечують захист власності, вільну конкуренцію і соціальний захист», - вважають у СКМ.

 

Для цього, на думку СКМ, необхідні реформи, впровадження ефективних механізмів державного управління, істотне розширення повноважень місцевих органів управління та підвищення прозорості й підзвітності влади громадянському суспільству.

 

«Компанія СКМ готова до впровадження нової системи координат і до роботи в ній. Ми будемо сприяти всіма доступними способами досягненню визначених цілей заради процвітання України», - йдеться в заяві.

 

За даними моніторингів «Детектор медіа», канал «Україна», що входить до складу «Медіа Група Україна», висвітлював події останніх трьох місяців нерівномірно, коливаючись між дотриманням і недотриманням журналістських стандартів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY