detector.media
26.02.2014 12:45
На сайт «Савік Шустер студії» було здійснено DDоS-атаку під час онлайн-трансляції «Шустер live»
На сайт «Савік Шустер студії» було здійснено DDоS-атаку під час онлайн-трансляції «Шустер live»

Вчора, 25 лютого, на сайт «Савік Шустер студії» під час онлайн-трансляції програми «Шустер live», яка була присвячена темі уряду народного правління та коаліції, було здійснено DDоS-атаку. Про це йдеться на сайті студії.

 

Як зауважує IT-директор «Савік Шустер студії» Петро Метальников, DDоS-атака могла перешкодити нормальній онлайн-трансляції програми.

 

«Наш сайт піддавався DDоS-атаці. Це могло викликати перебої у трансляції. Ми робимо все можливе для поновлення його стабільної роботи», - заявив пан Метальников.

 

Гостями програми «Шустер live» 25 лютого були: український політик і підприємець Інна Богословська та генеральний директор інформаційного агенства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко.

 

Як писала «Детектор медіа», починаючи з 24 лютого, випуски «Шустер live» виходять щодня на сайті «Савік Шустер студії».

 

Нагадаємо, що програма «Шустер live» припинила вихід на телеканалі «Інтер» в кінці 2013 року. У січні стало відомо, що Савіку Шустеру не вдалось домовитись з телеканалом «Інтер» щодо продовження виходу на каналі його суспільно-політичного ток-шоу «Шустер live» у 2014 році.

 

21 лютого спецвипуск «Шустер live» вийшов на 5-му каналі, після чого сторони мали намір продовжити переговори про подальшу співпрацю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY