detector.media
25.02.2014 14:21
У Сімферополі невідомі хотіли підпалити телеканал нардепа «Батьківщини»
У Сімферополі невідомі хотіли підпалити телеканал нардепа «Батьківщини»

У ніч з 24 на 25 лютого в Сімферополі невідомі кинули у вікно одного з приміщень ТРК «Чорноморська» пляшку, ймовірно, із запальною сумішшю. Про це повідомила головний редактор телерадіокомпанії Олександра Квітко на своїй сторінці у Facebook.

 

Як повідомив  «Крым.Комментарии» журналіст Леонід Карпов, невідомі вкинули «коктейль Молотова» в одне із монтажних приміщень. «Вночі було розбито скло з вулиці в одній з монтажних. У скло залетіла якась пляшка з незрозумілою речовиною, з незрозумілим запахом, схоже, що ця була пляшка із запальною сумішшю», - сказав журналіст.

 

За його словами, факт виявили правоохоронці, які вночі чергували на каналі. «Вони чергували на каналі ще з вчорашньої ночі. Почули звук, вийшли на вулицю, але хулігани втекли. Очевидно, що полетіла б і друга і третя пляшки, але люди не припускали, що тут вночі знаходяться співробітники правоохоронних органів. Їх злякали», - сказав пан Карпов.

 

Також журналіст додав, що зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує подробиці інциденту.

 

В редакції розбите вікно

 

Нагадаємо, засновником «Чорноморської ТРК» є народний депутат від «Батьківщини», голова Кримської організації партії Андрій Сенченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY