detector.media
24.02.2014 14:12
У Сімферополі «тітушки» погрожували розправою і знищенням техніки журналістам «Аргументы недели – Крым»
У Сімферополі «тітушки» погрожували розправою і знищенням техніки журналістам «Аргументы недели – Крым»

21 лютого в Сімферополі співробітникам інтернет-видання «Аргументы недели - Крым» - оператору Аліму Велієву та журналісту Станіславу Юрченку - двічі погрожували розправою і знищенням техніки так звані «тітушки». Про це повідомляє Інститут масової інформації з посиланням на головного редактора видання Заіра Акадирова.

 

За його словами, перший інцидент стався біля Ради міністрів Криму, де були учасники провладного мітингу, а другий - біля 6-ї лікарні. В обох випадках ті ж самі люди, зауважив пан Акадиров.

 

«Тітушки погрожували розбити камеру і побити оператора інтернет-видання " Аргументы недели - Крым ". Спочатку перший інцидент стався біля Ради міністрів Криму - на площі Леніна. Там наші співробітники перебували, щоб зняти учасників акції, які раніше були біля кримського парламенту. Оператора оточили кілька агресивно налаштованих людей і вимагали не знімати їх. Журналіст попросив втрутитися міліцію. Тітушки заспокоїлися, журналісти покинули площу», - розповів пан Акадиров.

 

Через кілька годин ті ж самі особи погрожували цим же співробітникам видання біля 6-ї міськлікарні. Тут знаходилися представники ЗМІ в очікуванні людей з Києва - поранених учасників провладного мітингу, зазначив пан Акадиров.

 

«Пішли ті ж загрози. Співробітники видання викликали міліцію, встановили одного з тих, хто погрожував, а потім поїхали в Залізничний райвідділ, де написали заяву про подію», - розповів пан Акадиров.

 

 

 

 

Нагадаємо, 21 лютого у Сімферополі невідомі побили оператора телеканалу ATR Асана Емінова, який у республіканській лікарні ім. Семашка знімав прибулих на лікування учасників Антимайдану, організованого в Маріїнському парку м. Києва. Нападники кілька разів ударили його кулаком в обличчя, збили з ніг і почали бити ногами, пошкодили відеокамеру.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY