detector.media
23.02.2014 21:48
Святослав Вакарчук звинуватив «Інтер» в неморальності в прямому ефірі «Подробностей недели»

23 лютого в прямому ефірі тижневика «Подробности недели» лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, відповідаючи на запитання ведучого Андрія Данилевича, зазначив, що канал «Інтер» останні три місяці жив в паралельній реальності.

 

За словами Святослава Вакарчука, журналісти каналу могли змінити ситуацію, їм потрібно було об'єднатися і заявити, що вони будуть говорити правду. І жоден керівник їм би не завадив це робити. «Правда одна, її можна подавати під різними кутами зору, але правда одна, - сказав Вакарчук. - Не можна на біле говорити чорне, а на чорне - біле. Так само не можна прикриватися журналістською етикою чи ще чимось, бо на першому місці має бути людська мораль».

 

Він закликав журналістів «Інтера» не схибити в подальшій роботі, щоб не було такого, що ввімкнувши інтернет-мовлення «Громадське ТБ», бачиш безперервний марафон про важливі події в Україні, а ввімкнувши інший - веселе чи сумне «Лебедине озеро».

 

Нагадаємо, 22 лютого журналісти та піарники пікетували «Інтер», протестуючи проти необ'єктивного висвітлення подій, пов'язаних з Євромайданом.

 

Раніше 21 лютого 16 співробітників «Національних інформаційних систем» - новинного продакшну телеканалу «Інтер», звернулися з відкритим листом до керівництва, у якому заявили про свою незгоду з редакційною політикою каналу. Майже всі журналісти, які поставили свої підписи під зверненням, спеціальізуються на міжнародній тематиці. 

 

Нагадаємо, журналістка Лідія Паньків в прямому ефірі програми «Касается каждого» звинуватила «Інтер» в брехні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY