detector.media
23.02.2014 19:15
Руслан Ярмолюк став ведучим каналу «2+2» та репортером ТСН
Руслан Ярмолюк став ведучим каналу «2+2» та репортером ТСН

Руслан Ярмолюк став ведучим новин телеканалу «2+2» та репортером ТСН. Про це він розповів в інтерв`ю «Детектор медіа.

 

Співпрацю з «1+1 Медіа» пан Ярмолюк розпочав у листопаді. «Маючи за плечима досвід репортера і редактора, шукав нову роботу, яка би відкривала нові перспективи. А влітку на "2+2" проводився конкурс ведучих. Я спробував, і в результаті мене запросили на "2+2", а також запропонували продовжити репортерську роботу».

 

Тепер тиждень через тиждень Руслан Ярмолюк веде випуски новин о 18:30 на «2+2» й в інші тижні готує матеріали для ТСН.

 

Нагадаємо, Руслан Ярмолюк тривалий час був кореспондентом «Подробиць» телеканалу «Інтер». Він відомий резонансними репортажами з гарячих точок, зокрема, з Південної Осетії, Узбекистана.

 

Руслан Ярмолюк - заслужений журналіст України, висувався на здобуття премії «Телетріумф». Його роботи увійшли до об'єднаного відеоматеріалу «Подробиць» щодо висвітлення конфліктів у гарячих точках, який було нагороджено другою премією «Еммі» у 2009 році. Є автором документальних фільмів «Осетинский дневник» (2009), «Андижан. Полевые записки» (2005).

 

Перший досвід ведучого Руслан Ярмолюк здобув під час роботи на телекомпанії «Рівне-1». Народився 28 жовтня 1976 року в Рівному. За освітою інженер.

 

Про те, чому події у Києві не можна порівняти з жодною іншою гарячою точкою, а також особливості роботи журналістів під прицілами снайперів читайте в інтерв`ю Руслана Ярмолюка незабаром.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.tv.net.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY