detector.media
22.02.2014 15:33
Команда Льовочкіна повертається на «Інтер» - джерела (ДОПОВНЕНО)

Як повідомляють джерела «Детектор медіа» на «Інтері», керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна звернулася до команди Назіма Бедірова, Лаврентія Малазонії та Ігоря Шувалова з проханням повернутися на канал.

 

Найближчим часом вони керуватимуть новинами.

 

Нагадаємо, директор «Національних інформаційних систем» (НІС) Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, яких пов'язують з екс-головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним, звільнилися з «Інтера»наприкінці 2013 року.

 

Керівником НІСу став Антон Нікітін.

 

Також канал залишили журналіст Ольга Червакова, випусковий редактор Вікторія Найдьонова, шеф-редактор новин Олександр Пилипець.

 

P.S. Як повідомила ТК Ганна Безлюдна, вона не запрошувала повернутися в «Подробиці» команду Льовочкіна. «Керувати НІСом будут ті, хто керує й зараз, а Шувалов, Бедіров, Малазонія й так продовжують працювати у  Inter Media Group над створенням нового нішевого новинного каналу». Нагадаємо, мова йде про телеканал /rinok/article/89921/2014-01-29-zoom-perezapustyat-u-veresni-kanal-konkuruvatime-ne-z-interom-a-z-internetom/.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY