detector.media
21.02.2014 16:01
Сьогодні на «Інтері» вийде спецвипуск «Стосується кожного»
Сьогодні на «Інтері» вийде спецвипуск «Стосується кожного»

Сьогодні, 21 лютого, випуск програми каналу «Інтер»  «Стосується кожного»​​ буде присвячений останнім подіям в Києві і в Україні. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Стосується кожного» вийде в прямому ефірі о 18.00, програма триватиме дві години.

 

На ефір «Інтер» планує запросити першого Президента України Леоніда Кравчука, актрису театру і кіно Аду Роговцеву, головного редактора газети «Вести» Ігоря Гужву та інших гостей.



Вестиме програму Андрій Данилевич.

 

Нагадаємо, у зв'язку з подіями в Україні група StarLightMediaпереформатувала ефіри каналівСТБ, Новий канал, ICTV, QTV, М1, М2 на невизначений термін та збільшила інформаційне мовлення.

 

Сьогодні, 21 лютого, на телеканалі «1+1» вийдуть додаткові випуски новин та буде збільшено хронометраж вечірнього виписку ТСН. На «Інтері» протягом дня виходитимуть додаткові випуски новин, наразі на каналі триває пряма трансляція із зали Верховної Ради. З ефіру каналу «Україна» зняті усі розважальні проекти, збільшено хронометраж випусків програми «События» та планується випускати в ефір кілька екстрених інформаційних випусків.

 

Як писала «Детектор медіа», з 19 лютого канали «1+1», «Україна», «Інтер», СТБ, ICTV пере форматували свої ефіри, збільшивши кількість новинно-інформаційних програм.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY