detector.media
21.02.2014 14:38
Денис Іванеско очолив інформагентство «Українські новини»
Денис Іванеско очолив інформагентство «Українські новини»

Колишнього начальника головного управління забезпечення доступу до публічної інформації Адміністрації президента Дениса Іванеска призначено директором інформаційного агентства «Українські новини», що входить до складу медіагрупи «Інтер». Про це йдеться на сайті інформагентства.

 

Новопризначений очільник «Українських новин» провів зустріч з колективом редакції і заявив, що агентство у своїй роботі й надалі дотримуватиметься журналістських стандартів - тобто подаватиме всі точки зору, повну, точну і достовірну інформацію.

 

«"Українські новини" розширюватимуть присутність в інтернеті, оскільки агентство є сильним генератором новин. Найближчим часом ми запропонуємо нашим передплатникам нові сучасні послуги, які відповідатимуть їх запитам», - повідомив Денис Іванеско.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 16 січня Денис Іванеско пішов з посади в Адміністрації Президента України разом з відставкою її голови Сергія Льовочкіна. В АП пан Іванеско відповідав за напрямок доступу до публічної інформації та відповіді на журналістські інформзапити.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY