detector.media
19.02.2014 18:50
Газета «Вести» оголошує винагороду за інформацію про вбивць журналіста В’ячеслава Веремія
Газета «Вести» оголошує винагороду за інформацію про вбивць журналіста В’ячеслава Веремія

Газета «Вести» оголосила винагороду в 500 000 гривень за інформацію про вбивць  кореспондента відділу «Київ»  цього видання В'ячеслава Веремія. Журналіст загинув 19 лютого в Києві в результаті нападу невідомих осіб. Про це повідомляє прес-служба видання.


«За фактом вбивства В'ячеслава вже порушено кримінальну справу і ми будемо всіма доступними нам методами контролювати хід розслідування і домагатися, щоб вбивці були знайдені і покарані», - завив головний редактор і видавець газети «Вести» Ігор Гужва.

 

Водночас, як повідомив пан Гужва в інтерв'ю «ВідеоТеці»,  редакція газети розпочала власне розслідування трагедії. На думку головреда, В'ячеслав Веремій міг проводити зйомку, і на нього могли напасти тітушки.

 

У зв'язку і власним розслідуванням газета «Вести» оголошує нагороду в 500 000 гривень за інформацію , підтверджену вагомими доказами, про особи вбивць В'ячеслава Веремія (ім'я, прізвище, місце знаходження) , яка дозволить знайти злочинця і притягнути його до кримінальної відповідальності.

 

«Винагорода виплачується після підтвердження даної інформації вироком суду, що набрав законної сили . Відомості просимо висилати на адресу vyacheslav_veremiy@vesti.ua. Анонімні повідомлення не приймаються. Конфіденційність джерела гарантується», - йдеться у повідомленні редакції газети «Вести».

 

Також редакція зазначає, що буде вдячна за будь-яку інформацію, яка допоможе розкрити злочин.

 

Як відомо, 19 січня В'ячеслав Веремій постраждав від розриву світлошумової гранати на вул.Грушевського у Києві. 18 лютого він вперше вийшов на роботу з лікарняного.

 

Нагадаємо , що пізно ввечері 18 лютого, на перехресті Володимирської та Великої Житомирської у Києві невідомі чоловіки з бітами і щитами, в касках і камуфляжі напали на В'ячеслава Веремія та ІТ- фахівця редакції газети «Вести» Олексія Лимаренка. Співробітники поверталися з роботи на таксі. Автомобіль розбили і закидали світлошумовими гранатами. Таксиста та Олексія Лимаренка витягли з авто і жорстоко побили. В'ячеслав Веремій отримав кульове поранення в груди. Лікарі боролися за його життя, але безуспішно.

 

Вранці 19 лютого у київській лікарні швидкої допомоги від втрати крові та численних ран, несумісних з життям, В'ячеслав Веремій  помер

 

Міністерство внутрішніх справ розпочало кримінальне провадження за фактом вбивства журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія. «Кримінальне провадження розпочато за ст. 115 Кримінального кодексу («умисне вбивство»)», - заявили в прес-службі ГУ МВС України в Києві.

 

22 лютого журналісту мало виповнитись 33 роки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY