detector.media
19.02.2014 17:41
В Одесі під час розгону мітингу постраждали знімальні групи 5-го, «Інтера», «Града», Нового каналу
В Одесі під час розгону мітингу постраждали знімальні групи 5-го, «Інтера», «Града»,  Нового каналу

19 лютого під час розгону мирного протесту в Одесі постраждали кілька знімальних груп, а також телевізійна техніка 5-го каналу, «Інтера», «Града», Нового каналу. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook журналіст і блогер «Детектор медіа» Зоя Казанжи.

 

За її словами, під час інциденту розбито декілька телевізійних камер. «Тітушки спеціально розбивали камери і цілеспрямовано били журналістів! Постраждали знімальні групи 5-го каналу, "Інтера", "ГРАДа",  у них розбиті камери. Зламано палець у оператора "Інтера". Сильний удар по нозі отримав оператор Нового каналу», - пише вона.

 

 До правохоронців долучилися невідомі у шоломах і чорній формі

 

Журналіст переконана, що це - війна. «Дві години назад, з благословення влади Одеси, біля Одеської облдержадміністрації, побили учасників мирного пікету. Дві сотні людей прийшли з плакатами і заявили свої вимоги до вдали - перестаньте вбивати своїх громадян!», - зазначає вона.

 

Потім до обласної адміністрації під'їхали кілька автобусів, з яких висипали, одягнені в однакову чорну форму чоловіки, які почали бити мирних людей. «Двом учасникам пікету, хлопцям, розбили голови. Два мотоцикли байкерів з прапорами України, що були прикріплені до багажників, були розкурочені і розбиті. Це війна, люди», - пише Зоя Казанжи.

 

За даними «Детектор медіа»,  18-19 лютого під час висвітлення масових заворушень у центрі Києва постраждали більше трьох десятків журналістів. Журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія було вбито.

 

«Детектор медіа»

Фото - видання Коментарі та Зої Казанжи

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY