detector.media
19.02.2014 17:15
Родина вбитого журналіста В’ячеслава Веремія потребує допомоги
Родина вбитого журналіста В’ячеслава Веремія потребує допомоги

Родині журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія, якого 19 лютого застрелили невідомі в центрі Києва , потрібна допомога, повідомляє інтернет-видання «Обозреватель», в якому також працював загиблий.

 

Наразі без годувальника залишилися дружина Світлана і 4 -річний син Максим. Колеги В'ячеслава Веремія просять всіх небайдужих допомогти сім'ї журналіста.

 

Номер картки «ПриватБанку» вдови загиблого Світлани Кирилаш:

Одержувач: ПАТ КБ ПриватБанк

Код отримувача (ЄДРПОУ , ЄДРПОУ): 14360570

Код банку отримувача (МФО): 305299

Рахунок одержувача: 29244825509100

Призначення платежу: благодійний внесок для Кирилаш Світлани Юріївни , № карти 5168 7572 5015 4889 , ІНН 3042614681.

 

Як написали колеги В'ячеслава Веремія з «Обозревателя», 22 лютого йому повинно було виповнитись 33 роки:  «Коли почалися мирні акції Євромайдана, Веремій хоч і не був активним учасником цих акцій, але на Майдані бував неодноразово, виконуючи редакційні завдання. Коли 19 січня 2014 на вул. Грушевського почалися протистояння , Славко був у центрі подій. Поруч з ним вибухнула світлошумова граната. Осколки від розбитих окулярів потрапили Славку в ліве око. Його двічі прооперували. Весь цей час він не сумував, жартував, підтримував сусідів по лікарняній палаті і вірив у те, що сина побачить двома очима. Так і вийшло . Після другої операції його виписали додому. На лікарняному він провів близько трьох тижнів. У редакції «Вестей» всі чекали , коли Славко вийде на роботу.

 

Вчора , 18 лютого у нього був перший робочий день. Незважаючи на те, що лівим оком він не бачив навіть те, що пише на комп'ютері, Славко був радий тому, що знову в строю. Ніхто не міг припустити, що через кілька годин його не стане».

 

Нагадаємо, вранці 19 лютого у київській лікарні швидкої допомоги від втрати крові та численних ран, несумісних з життям, помер кореспондент відділу «Київ» газети «Вести» В'ячеслав Веремій.

 

На пана Веремія напали молодики спортивної статури (так звані «тітушки»), які вистрілили у нього та побили його колегу, водія таксі, на автомобілі якого журналісти їхали з роботи. 

 

Міністерство внутрішніх справ розпочало кримінальне провадження за фактом вбивства журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія. «Кримінальне провадження розпочато за ст. 115 Кримінального кодексу («умисне вбивство»)», - заявили в прес-службі ГУ МВС України в Києві.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY