detector.media
18.02.2014 14:54
Знімальну групу 5-го каналу побили «беркутівці» (ДОПОВНЕНО)
Знімальну групу 5-го каналу побили «беркутівці» (ДОПОВНЕНО)

Сьогодні, 18 лютого, під час висвітлення масових заворушень у центрі Києва знімальну групу 5-го каналу побили бійці спецпідрозділу «Беркут». Про це у Facebook повідомив журналіст 5-го Азад Сафаров (на фото він після нападу)

 

«Ну що. Нас з оператором віддубасили беркутівці. Розтрощили камеру, мікрофон. Кричав, що ми журналісти. Сказали, що їм по х..й. і мотузили далі. Вже саджали в автозак. Депутати бютівці визволили», - написав журналіст.

 

У коментарі Інституту масової інформації пан Сафаров уточнив, що побили його та оператора Сергія Клименка. У журналіста по тілу та голові ссадна та ґулі, він не може рухати рукою. До оператора Сергія Клименка, за словами пана Сафарова, беркутівці застосували газ, розпиляли його йому в обличчя, а також побили.

 

Це вже другий напад на знімальну групу 5-го за сьогоднішній день. На вулиці Липській невідомі молодики спортивної зовнішності (так звані «тітушки») напали на журналістку Євгенію Таганович та оператора Леоніда Тараненка. Камеру 5-го каналу було розбито. В оператора, можливо, зламано палець.

 

Як повідомив «Детектор медіа» шеф-редактор 5-го каналу Володимир Мжельський, загалом у центрі Києва зараз працюють сім знімальних груп 5-го. 5 канал транслює наживо події в центрі міста та виходить з постійними випусками новин.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY