detector.media
18.02.2014 12:09
Холдинг Гужви запустив сайт автоновин «Вести. Авто»
Холдинг Гужви запустив сайт автоновин «Вести. Авто»

Розпочав роботу новий сайт медіахолдингу «Мультимедіа-інвест груп» «Вести. Авто» (Auto.vesti.ua). Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

«Вести. Авто» створено на базі інтерет-видання «Вести». Новий ресурс висвітлюватиме «актуальні новини авторинку України та світу, тенденції розвитку автомобільної галузі», а також публікуватиме «корисні поради щодо вибору транспортного засобу, його правильної експлуатації та вирішення різних проблемних ситуацій».

 

За словами редактора «Вести.Авто» Владислава Бовсуновського, аудиторію сайту складуть споживачі авторинку - водії-початківці, власники автівок з невеликим стажем і ті, хто мріє про нову машину. «Особливу увагу на сайті приділено юридичному аспекту. Ми публікуємо роз'яснення прав і обов'язків водія - як захистити себе у випадку несправедливих звинувачень ДАІ, що робити відразу після ДТП...», - додав пан Бовсуновський.

 

Нагадаємо, окрім інтернет-видання, газети «Вести» до складу «Мультимедіа-інвест груп» входить щотижневий журнал «Весті.Репортер» і телеканал UBR. У березні має стартувати радіо «Вести FM». Керівником і власником холдингу є Ігор Гужва.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY