detector.media
17.02.2014 16:33
Замість Ірини Костюк ТЕТ очолить Наталія Вашко
Замість Ірини Костюк ТЕТ очолить Наталія Вашко

З 20 лютого новим генеральним продюсером телеканалу ТЕТ буде призначено Наталію Вашко, яка у 2012 році працювала в групі «1+1 медіа» над запуском телеканалу «Плюсплюс». Вона замінить на цій посаді Ірину Костюк, яка залишає ТЕТ після понад трирічної співпраці. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

Наталія Вашко в минулому була генеральним директором російського каналу «2х2» і програмним директором ТНТ. У січні 2012 року вона стала генеральним продюсером каналу «Сіті», який згодом переформатувався у «Плюсплюс». А вже в серпні 2012-го пані Вашко залишила канал, який натомість очолила Іванна Найда.

 

«Ми сподіваємося, що знання, досвід і величезний ентузіазм Наталії допоможуть каналу ТЕТ досягнути успіхів, як у розширенні глядацької аудиторії, так і в оптимізації економічних показників каналу» , - прокоментував призначення Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа»

 

«Переді мною поставлено амбітні завдання, а такі виклики мені завжди були цікаві. Сподіваюсь, що разом з командою ТЕТу ми з ними впораємося», - зазначила пані Вашко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY